Zijn julius k9 harnas ontsnappingsbestendig?

De hond houdt er niet van om aangelijnd te worden, heen en weer getrokken en tegengehouden te worden. Hij kan niet ontsnappen als hij naar voren rent, dus probeert hij het achterstevoren.

Zijn julius k9 harnas ontsnappingsbestendig?

De hond houdt er niet van om aangelijnd te worden, heen en weer getrokken en tegengehouden te worden. Hij kan niet ontsnappen als hij naar voren rent, dus probeert hij het achterstevoren. Zijn harnassen zeer veilig, maar het zijn geen dwangvesten?. Onze harnassen hebben een pasvorm aan de voorkant met verstelbare borst- en buikbanden die zorgen voor een comfortabele maar veilige pasvorm.

Ze worden over de hele wereld vertrouwd door politie, hondeneenheden en particuliere beveiligingsbedrijven. Voor extra veiligheid kunt u ook een extra borstband toevoegen. Niet dat hij probeert te ontsnappen - zelfs als ik de riem laat vallen, blijft hij recht bij me, maar ik zou niet aarzelen om het te gebruiken bij een hond over wie ik me zorgen maakte over ontsnapping. Hieronder identificeren we 11 van onze favorieten en wijzen we op enkele andere opties op de markt (evenals één type harnas dat u moet vermijden voor ontsnappingsgevoelige puppers).

We zullen ook praten over de manieren waarop de meeste honden ontsnappen aan harnassen en geven enkele tips om een goede pasvorm te garanderen. Geen van deze is inherent superieur aan de andere, maar het is de moeite waard om na te denken over de verschillen wanneer je probeert de beste voor je pupper te kiezen. Het heeft wel een paar nadelen. De metalen gespen creëren nogal een racket als ze's nachts rondloopt, het geheel is nogal omvangrijk, en ik ben niet gek op de tactische esthetiek.

Maar over het algemeen steek ik het een duim omhoog en het maakt nu ongeveer 2 jaar deel uit van onze reguliere harnasrotatie. Eerlijk gezegd is het best lastig om over het algemeen mijn enige ernstige klacht erover op te stijgen (behalve dat de klittenbandpatches niet noodzakelijk overeenkomen met de kleur van het harnas). De voorste riem en de rand van het harnas zijn reflecterend, waardoor het goed zichtbaar is in het donker. Alle harnassen worden geleverd met fosforescerende, verwisselbare „Julius-K9-pleisters”.

Volg bij het kiezen van het harnas de maattabel en meet uw hond nauwkeurig, want hoewel beide riemen verstelbaar zijn, bepaalt de maat van het zadel ook de positie van het harnas. Gebruik gewoon een karabijnhaak om het harnas aan de halsband te klemmen en klem vervolgens de riem van uw hond aan het harnas. Sommige eigenaren plaatsen het harnas in een kussensloop tijdens het wassen in de machine, maar het is het beste als u het met de hand w. Dus hoewel de Easy Walk geweldig is voor honden die geen vluchtrisico zijn, is het geen goede keuze voor ontsnappingsartiesten.

Ik moet zeggen dat hoewel het harnas briljant is, hun klantenservice buitengewoon verschrikkelijk is en dat ze zichzelf in de zomer in de juiste staat kwamen met het duurde 7 weken om aan te komen. Ik weet niet of het Julius-harnas op het Brilliant K9-harnas lijkt, maar ik raad de Brilliant ten zeerste aan. Voordat u het harnas voor de eerste keer gebruikt, is het erg belangrijk om de instructies zorgvuldig te lezen en op te volgen. Als de hond niet meer uit het harnas wil ontsnappen, kun je de riem nog een paar centimeter losmaken en gewoon genieten van de wandeling.

Dit kan de manier waarop de hond loopt veranderen, druk uitoefenen op de gewrichten of ze kunnen zelfs uit het harnas stappen. Als u liever geen ontsnappingsbestendig harnas koopt, kunt u nog steeds een paar dingen doen om uw hond tijdens wandelingen stevig aan zijn riem te houden. Met een onopvallend ontwerp dat back-upgedrag zou moeten voorkomen, laat dit harnas je viervoettekst veilig zijn spullen laten lopen, zelfs als hij besluit de technologie zelf uit te testen. Het goede aan het gebruik van het Front Control-hulpstuk voor de IDC Powerharness is dat je de lengte van alle riemen kunt veranderen en ook de Y-riem (binnen een bereik) kunt aanpassen om een „strakkere pasvorm” te creëren voor training, vervolgens de nekband los kunt maken en deze opnieuw kunt gebruiken met de achterring zonder de beweging te beperken.

Als u voldoende ruimte achter de voorpoten laat om deze te vermijden en de voorring gebruikt, draait het harnas gewoon opzij wanneer de hond trekt. Het kostte een paar pogingen om alle riemen van de Powerharness goed vast te zetten voor de Front Control, maar toen het klaar was, werkte het goed. Voor extra controle tijdens de training kunt u een riem met dubbele karabijnhaken gebruiken, zodat u er één aan de voorste ring en één aan de achterring van het harnas kunt bevestigen. .

Leave a Comment

All fileds with * are required