Wie maakt het beste hondentuig?

Als u een middelgrote tot grote hond heeft die zich terugtrekt uit andere harnassen, is het ICEFANG tactische hondentuig een optie om te overwegen. De borst- en buikbanden houden honden stevig vast en de sterke metalen gespen zijn getest tegen een drukbelasting van 1000 pond.

Wie maakt het beste hondentuig?

Als u een middelgrote tot grote hond heeft die zich terugtrekt uit andere harnassen, is het ICEFANG tactische hondentuig een optie om te overwegen. De borst- en buikbanden houden honden stevig vast en de sterke metalen gespen zijn getest tegen een drukbelasting van 1000 pond. Ontworpen voor werkhonden en avontuurlijke metgezellen voor honden. Dit harnas kan het best worden omschreven als eenvoudig en gestroomlijnd en heeft slechts één bevestigingspunt, gelegen nabij het midden van de rug van de hond.

De onopvallende en vestachtige vorm van het harnas heeft vier aanpassingspunten om u te helpen een goede pasvorm te vinden voor veel honden, van honden met grote hoofden en kleinere halzen tot hoektanden met brede bovenlijf en laaghangende lichamen. Harnassen met dubbele clip zijn voorzien van clips aan de voor- en achterkant, zodat u kunt kiezen welke het beste werkt voor u en uw hond tijdens een bepaald uitje. Alleen het 2 Hounds Design Freedom No Pull Dog Harness overtrof het, door honden te huisvesten met een gewicht van 14 tot 250 pond (de traditionele riemstijl van het 2 Hounds Design-model biedt meer flexibiliteit in de maat dan Kurgo's harnas in veststijl). Het Puppia Soft Harness is een harnas in veststijl dat rekbaar en ademend is, maar toch sterk genoeg om een trekkende kleine hond aan te kunnen.

Voor nachtelijke wandelingen of wandelingen bij weinig licht helpen reflecterende randen en een ingebouwde lichtlus u om uw hond in de gaten te houden wanneer het zicht beperkt is. Een instapharnas, de Voyager is niet alleen gemakkelijk aan te trekken op uw hond dankzij de klittenbandsluitingen, hij is ook eenvoudig aan te passen en zorgt voor een perfecte pasvorm. De ingebouwde autoveiligheidsgordel is niet crashgetest, dus er is geen bewijs dat dit harnas uw hond zal beschermen bij een auto-ongeluk. Volg bij het daadwerkelijk monteren van een harnas de gegeven aanwijzingen zorgvuldig op en zorg ervoor dat u de huid of vacht van uw hond niet beknelt terwijl u het harnas op zijn plaats bevestigt.

Voor sommigen is een van de beste aspecten van het hebben van een hond, afgezien van puppyogen en eindeloos enthousiasme, ze meenemen voor wandelingen. Het stevige, gewatteerde Kurgo Tru-Fit Smart hondenharnas heeft zowel voor- als achterriemclips voor moeiteloze wandelingen met grote honden van alle rassen. Hoe ze ook functioneren, de beste harnassen moeten gemakkelijk voor u te achterhalen zijn en aangenaam voor uw hond om in te komen. Het zal waarschijnlijk ongemak veroorzaken voor zowel u als uw hond omdat de druk op de riem hun oppositiereflex activeert, waardoor ze harder trekken in plaats van vertragen.

Er is ook het instapharnas, dat aan een hond wordt vastgemaakt door het om zijn buik te wikkelen, in plaats van over hun hoofd en rond hun buik, zoals de meeste harnassen. Aan de lijn trekken kan voor een eigenaar moeilijk gedrag zijn om te beheren, en het kan ook mogelijk onveilig zijn voor de hond.

Leave a Comment

All fileds with * are required