Beste en veiligste hondentuig?

Ze sprak met vijf hondentrainers over het gebruik van harnassen als gedragsgereedschap en interviewde vier dierenartsen over de gezondheidsvoordelen van het kiezen van het juiste type harnas. Hard trekken kan whiplash in de nek van de hond veroorzaken, en simpelweg overschakelen naar een harnas dat uit de nek stuurt, kan een onmiddellijke oplossing zijn, zei hij.

Beste en veiligste hondentuig?

Ze sprak met vijf hondentrainers over het gebruik van harnassen als gedragsgereedschap en interviewde vier dierenartsen over de gezondheidsvoordelen van het kiezen van het juiste type harnas. Hard trekken kan whiplash in de nek van de hond veroorzaken, en simpelweg overschakelen naar een harnas dat uit de nek stuurt, kan een onmiddellijke oplossing zijn, zei hij. Ze heeft het over rijtuigen voor het hele lichaam die op honden passen zoals een vest zou kunnen, de riem verbindt zich vervolgens met één punt erop en vermindert de schade van het terugtrekken ervan. We hebben enkele weken gewandeld met honden variërend van 9 pond tot 115 pond om de beste harnassen te vinden voor een breed scala aan maten.

Zowel Stephanie Liff, mede-eigenaar van Pure Paws Veterinary Care, als Nelli Chowdhury, de oprichter en eigenaar van Brooklyn Tails %26 Trails, bevelen dit Puppia-harnas voor kleine honden aan. Reflecterende bekleding kan tegenlicht van auto's schijnen, zodat u en uw hond zichtbaar blijven voor die wandelingen in de schemering en vroege ochtend. Ten slotte moedigt Marks hondenbezitters aan om een harnas te vinden dat wasbaar is in de machine voor een betere hygiëne van honden. Dat gezegd hebbende, als uw hond het moeilijk heeft om te staan of het niet leuk vindt dat haar benen worden aangeraakt, kan deze stijl lastig zijn.

Gemaakt van duurzaam nylon en grondig gevoerd, beschermt het harnas de huid van uw hond tegen ongemakkelijk wrijven, terwijl ademend gaas de dingen koel houdt. Ongeacht de grootte van uw hond, Kraut zou prioriteit geven aan „een harnas dat aan de voor- en achterkant kan klemmen op die manier dat u opties heeft. Als uw hond één stevig harnas nodig heeft voor al uw activiteiten (en u vindt de relatief hoge prijs niet erg), dan is dit waarschijnlijk het geval. Halsbanden kunnen ook een stuk gemakkelijker zijn om eruit te glijden, vooral voor honden met een lange hals, en een harnas van de juiste maat kan u helpen uw hond in de gaten te houden.

Aan de lijn trekken kan voor een eigenaar moeilijk gedrag zijn om te beheren, en het kan ook mogelijk onveilig zijn voor de hond.

Leave a Comment

All fileds with * are required