Welk soort harnas is het beste voor een hond?

Na drie jaar testen geloven we nog steeds dat het Kurgo Tru-Fit Smart Dog Walking Harness het beste harnas is voor de meeste honden (en hun baasjes). De gespen en riemen gaan lang mee en het heeft bevestigingspunten aan de voor- en achterkant voor meer veelzijdigheid.

Welk soort harnas is het beste voor een hond?

Na drie jaar testen geloven we nog steeds dat het Kurgo Tru-Fit Smart Dog Walking Harness het beste harnas is voor de meeste honden (en hun baasjes). De gespen en riemen gaan lang mee en het heeft bevestigingspunten aan de voor- en achterkant voor meer veelzijdigheid. Als u een middelgrote tot grote hond heeft die zich terugtrekt uit andere harnassen, is het ICEFANG tactische hondentuig een optie om te overwegen. De borst- en buikbanden houden honden stevig vast en de sterke metalen gespen zijn getest tegen een drukbelasting van 1000 lb.

Ontworpen voor werkhonden en avontuurlijke metgezellen. Het Rabitgoo-harnas heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren van meer dan 77.400 recensenten op Amazon. Het heeft een clip aan de voorkant voor uw riem om trekken of stikken te voorkomen tijdens het trainen van uw hond, evenals een clip aan de achterkant voor meer casual uitstapjes. Met vier verstelbare riemen kun je gemakkelijk de juiste pasvorm vinden voor je harige vriend.

Het is opgevuld met zachte kussens om de huid van uw hond te beschermen, en heeft een ademende mesh-stof die is ontworpen om uw huisdier koel te houden tijdens wandelingen. Kies uit 12 kleuren, waaronder Baby Blue, Cherry Pink, Bright Pumpkin, Modern Violet en meer. Het Chai's Choice-harnas heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren van meer dan 6.500 Amazon-recensenten. Dit harnas heeft zowel een voor- als achterclipoptie voor je riem.

Het heeft een zachte vulling en nylon banden met hoge dichtheid en is uitgerust met reflecterend materiaal voor een betere zichtbaarheid. Kies uit 12 kleuropties, waaronder Chocolade, Lemon Lime, Tropic Aqua, Tropic Purple en meer. Heeft u een bijzonder rustige en aangelijnde hond? Ga voor een harnas met rugclip, dat volgens Marks comfortabeler is voor honden om te dragen. Deze stijl van Ruffwear gaat over hun hoofd, klemt rond de zijkanten en is ontworpen om eenvoudig aan te passen.

Een handig ingenaaid ID-vak houdt hun tag veilig en het is verkrijgbaar in 14 kleuren, waaronder Campfire Orange, Meadow Green, Red Sumac, Wild Berry en meer. Houd er rekening mee dat als uw hond een trekker is of tijdens wandelingen achter eekhoorns probeert aan te darten, een harnas met rugclip niet ideaal voor u is. Als je midden in de training zit, zal een harnas zonder trekken om de borst van de hond strakker te maken om trekken en slepen te verminderen. Dit harnas wordt geleverd met een riem die aan de voor- en achterkant wordt vastgeklikt, zodat u ze naar behoefte kunt sturen.

Het is ontworpen met een Zwitserse fluwelen voering die voorkomt dat het vest de huid van uw hond schurt. U kunt kiezen uit 19 kleuren, waaronder Burgundy, Hot Pink, Navy, Rust en meer. Hoewel no-pull harnassen hun plaats hebben, raadde Marks aan er een te gebruiken voor training en er vervolgens uit te gaan. Op het harnas van de rugclip bevindt de ring waar de riem op klemt zich aan de bovenkant van de rug van de hond.

Harnassen met rugclip zijn het meest aangename type loopuitrusting waar veel honden zich aan kunnen aanpassen. De harnassen zijn vooral handig voor kleine honden met een gevoelige keel die gemakkelijk kunnen worden beschadigd door halsbanden. Harnassen met rugclip zijn voor rustige honden die zijn getraind om niet aan de lijn te trekken, omdat het ontwerp weinig doet om trekken te ontmoedigen. Wanneer harnassen met rugclip worden gebruikt bij een ongetrainde hond die graag trekt, creëren ze een slee-trekactie, waarbij de eigenaar wordt meegesleept in plaats van de slee.

En als je een hond hebt die al mooi aangelijnd loopt, is een harnas dat op de borst wordt geklikt misschien niet de ideale pasvorm voor je buitenavonturen. In sommige gevallen kan een halster effectiever zijn dan een lichaamsharnas, omdat het hoofd van een hond gevoeliger is dan zijn borst en rug. Twee gespen op de borstband zorgen ervoor dat u de benen van uw hond niet hoeft op te tillen om ze in het harnas te krijgen. Het harnas is ontworpen voor extra comfort, brede banden met zachte schuimvulling zorgen ervoor dat het de huid van een hond niet irriteert, hoe hard hij ook trekt.

Of uw hond nu aan de lijn trekt, mobiliteitsbeperkingen heeft of gemakkelijk wordt afgeleid, een harnas kan uw nieuwe beste vriend zijn. Een meegeleverde karabijnhaak maakt het gemakkelijk om dit harnas aan de veiligheidsgordel van uw auto te bevestigen voor veiligheid tijdens het rijden. De vulling op de borstplaat voelde comfortabel aan en ik denk dat dit harnas zacht zal zijn voor de huid van mijn hond. Het polyester harnas wordt ook aanbevolen voor oudere honden, omdat de extra vulling helpt om hun lichaam te belasten.

Als uw harnas aan één kant vooraf is verbonden, laat uw hond dan in de lus stappen en de riemen aan de andere kant van het harnas vastmaken. Sommige honden, zoals Boston Terriers met een plat gezicht die de neiging hebben om ademhalingsproblemen te hebben, hebben harnassen nodig die aan hun specifieke behoeften voldoen. Vraag ten slotte uw dierenarts of trainer om hulp bij het passen van uw hond met het beste harnas voor hem (en voor u). Het veroorzaakt waarschijnlijk ongemak voor zowel u als uw hond omdat de druk op de riem hun oppositiereflex activeert, waardoor ze harder trekken in plaats van vertragen.

Het flexibele en lichtgewicht harnas kan eenvoudig op vijf plaatsen worden aangepast om tegemoet te komen aan alle soorten mobiliteit. Als uw hond nieuw is in harnassen en u niet zeker weet hoe ze zullen reageren, of als ze nog een groeiende puppy zijn, is dit betaalbare harnas een geweldig toegangspunt. Zowel Stephanie Liff, mede-eigenaar van Pure Paws Veterinary Care, als Nelli Chowdhury, de oprichter en eigenaar van Brooklyn Tails %26 Trails, bevelen dit Puppia-harnas voor kleine honden aan. .

Leave a Comment

All fileds with * are required