Wat zijn de beste hondentuigen?

Als u een middelgrote tot grote hond heeft die zich terugtrekt uit andere harnassen, is het ICEFANG tactische hondentuig een optie om te overwegen. De borst- en buikbanden houden honden stevig vast en de sterke metalen gespen zijn getest tegen een drukbelasting van 1000 pond.

Wat zijn de beste hondentuigen?

Als u een middelgrote tot grote hond heeft die zich terugtrekt uit andere harnassen, is het ICEFANG tactische hondentuig een optie om te overwegen. De borst- en buikbanden houden honden stevig vast en de sterke metalen gespen zijn getest tegen een drukbelasting van 1000 pond. Ontworpen voor werkhonden en avontuurlijke metgezellen voor honden. Ze werkte enkele jaren met honden in een internaat als ploegenloper en officemanager voordat ze zich waagde in de wereld van het schrijven.

Het polyester harnas wordt ook aanbevolen voor oudere honden, omdat de extra vulling helpt om hun lichaam te belasten. Het PetSafe Easy Walk hondenharnas biedt vier verstelpunten voor een pasvorm die altijd veilig is, plus een Martingale-lus aan de voorkant om verdraaien te voorkomen. Met dit harnas kunt u zowel de borst als de nek aanpassen aan de meeste honden, en met drie bevestigingspunten voor de riem kunt u de gewenste bedieningsstijl kiezen. De extra riem aan de achterkant is gemaakt voor autoritten, de meeste veiligheidsgordels passen precies door de lus om uw hond vast te houden.

Kurgo's Tru-Fit Smart Harness maakt dit gemakkelijk, omdat het een volledig functioneel harnas is dat ook een korte veiligheidsgordelketting bevat, je kunt je hond veilig vastzetten terwijl je van punt A naar B ritst. De riem kan onder de poot van je hond komen, merkte Khara Schuetzner op, lid en bestuursvoorzitter van The Vereniging van professionele hondentrainers. Groot of klein, oud of nog een puppy, stadsgebonden of trailklaar, hier vindt u het perfecte tuigje voor uw hond. Reflecterende nachtstiksels zijn een leuke toevoeging voor degenen die met hun honden in het donker wandelen (dat is bijna iedereen in de wintermaanden).

Schuif het harnas over het hoofd van uw hond en gebruik de afstelpunten om vast te zetten tot het comfortabel en goed aansluit. Dus met een kleine hond wil je de riemclip aan de achterkant hebben zodat de riem er niet voor bungelt, zegt hij. Voor nachtelijke wandelingen of wandelingen bij weinig licht helpen reflecterende randen en een ingebouwde lichtlus u om uw hond in de gaten te houden wanneer het zicht beperkt is. Voor honden die de neiging hebben om oververhit te raken, vooral tijdens lange, hete zomers, kan een koelvest een waardevolle investering zijn.

De vergrendelingspunten zijn extra veilig voor honden die trekken, en er is een handgreep aan de bovenkant om vast te pakken en te gebruiken wanneer uw hond extra controle nodig heeft of hulp nodig heeft om over een obstakel op het pad te komen.

Leave a Comment

All fileds with * are required