Wat is het beste hondentuig voor de auto?

Hij is 17 lbs en erg moeilijk om een harnas te vinden dat goed bij hem past vanwege zijn omtrek. Ze zijn te klein of te groot.

Wat is het beste hondentuig voor de auto?

Hij is 17 lbs en erg moeilijk om een harnas te vinden dat goed bij hem past vanwege zijn omtrek. Ze zijn te klein of te groot. We hebben uitstekende resultaten behaald met het Champion Canine Seatbelt System met onze bassethonden (50-65 pond). We gebruiken deze producten al meer dan 10 jaar en hebben geen problemen gehad met de producten en geen verwondingen aan onze honden.

USA K9 Outfitters bieden een aantal verschillende maten en hun systeem bevat ook riemen en schakels om uw hondenvriend in de veiligheidsgordels of andere beveiligde punten te haken. Ze hebben ook een nog grotere maat voor honden van 80 - 200 pond. Het PetSafe 62404 Car Safety hondenharnas is onze keuze voor de beste prijs, en het heeft tal van functies waarvan we denken dat het het beste hondenautoharnas voor het geld is. Dit harnas is crash-test gecertificeerd en wordt geleverd in verschillende maten voor honden van elke maat.

Er is voldoende vulling om uw huisdier comfort en bescherming te bieden in geval van een crash, en meerdere bevestigingsopties maken het gemakkelijk om de beste manier te vinden om uw huisdier veilig vast te maken. Het Kurgo K00024 hondenautoharnas is een lichtgewicht harnas voor algemeen gebruik met een 10-inch veiligheidsgordel om de hond tijdens het rijden in bedwang te houden. Het is een lichtgewicht harnas dat onze honden het niet erg vonden om te dragen, en het bevatte ook een D-ring om een riem te bevestigen voor plaspauzes of wandelen. Het Pawaboo P7823-7414 Autoharnas voor huisdieren heeft een lichtgewicht ontwerp dat zacht en comfortabel is voor je huisdier.

Het wordt geleverd met een afneembare veiligheidsgordel die rechtstreeks in de gesp van de veiligheidsgordel wordt geklikt om uw huisdier veilig te houden. Wanneer de riem niet nodig is, kunt u deze loskoppelen en een riem bevestigen om te gaan wandelen. Hoeveel paarden zijn er? (Amerikaanse en wereldwijde statistieken in 202) Doorzoek onze database met meer dan 8162 berichten met up-to-date informatie van onze experts en dierenartsen. Het Drive-harnas van EzyDog is het meest gestructureerde en substantiële van de harnassen die we hebben getest.

Het is crashgetest bij de Automotive Safety Engineering in Australië, die wordt erkend door de Amerikaanse, Europese en Australische regelgevende instanties die verantwoordelijk zijn voor normen voor kinderbeveiligingssystemen. Met een ergonomisch gevormde borstplaat die zich aanpast aan de vorm van uw hond, riemen gemaakt van voertuiggeteste veiligheidsgordelbanden en glijders van aluminiumlegering, is dit het beest van hondenharnassen die zijn getest op een crash. PetSafe's Happy Ride veiligheidsharnas is de meest betaalbare van de crashgeteste hondentuigen die we hebben beoordeeld. Het eenvoudige ontwerp is vergelijkbaar met een typisch wandelharnassen met één gesp aan de achterkant, waardoor het gemakkelijk is om uw hond aan en uit te stappen.

De D-ring aan de achterkant maakt een handige riemverbinding en de meegeleverde autoketting heeft een karabijnhaak die op meerdere verbindingspunten aan een veiligheidsgordel kan worden bevestigd. Om uw honden veilig te houden, moeten hun hondenharnassen die zijn getest perfect passen. Het helpt niet als uw hond tijdens het rijden naar buiten kan kronkelen. Zorg er dus voor dat u de maattabel van de fabrikant en de aanbevelingen voor de montage zorgvuldig doorneemt.

Als uw hond tussen twee maten in zit, is het over het algemeen het beste om voor de grotere maat te kiezen, zodat u de riemen kunt aanspannen om te passen. Degenen met artritis meldden problemen met de gespen, plus de metalen gespen en het algehele ontwerp kunnen een beetje zwaar en stijf zijn voor oudere of zeer kleine honden. Ja, veiligheidsgordels voor honden moeten worden gebruikt in combinatie met hondentuigen die zijn ontworpen voor voertuigbeveiliging. Nog een crashgeteste optie, dit harnas is ideaal voor zowel autoritten als wandelingen, en de vijf verstelpunten zorgen voor een perfecte pasvorm.

Deze veiligheidsgordels van BWOGUE worden bevestigd aan het bestaande harnas van uw hond en haken stevig vast aan de hoofdsteun van de achterbank van uw auto. Er is een fleece gevoerd vest dat ervoor zorgt dat het harnas zacht is op de huid van je bontbaby en de verstelbare bandjes zorgen ervoor dat je een veilige maar comfortabele pasvorm kunt krijgen met een omtrek van 9 tot 21 inch voor de borst en 9 tot 18 inch voor de borst. Als je gewoon op zoek bent naar wandelharnas, is dat een andere situatie (en we zouden waarschijnlijk zeggen ga met iets van Ruffwear). De meest kleurrijke optie, Blueberry Pet Dog Seat Belts zijn geweldig voor honden van elke grootte en veel verschillende auto's.

Met 2 honden, afhankelijk van de riemlengte en hoe actief de honden zijn, kunnen ze met elkaar verstrikt raken. Als u zich zorgen maakt over compatibiliteit, wilt u misschien kiezen voor de EzyDog Universal Dog Car Restraint, die aan de eigenlijke veiligheidsgordel van uw auto haakt en niet in de gesp klikt. Ze hebben ook een EzyDog borstplaatharnas als alternatieve optie die iets comfortabeler zou kunnen zijn. Forbes Wheels onderzocht meer dan 15 hondentuigen bedoeld voor autogebruik en onderzocht nauwkeurig de feedback van gebruikers.

Ik vertrouwde mijn observaties over de pasvorm niet, maar toen ik het SAP kreeg, dacht ik dat de schade een goed excuus was om twee nieuwe harnassen te krijgen in plaats van alleen die voor de nieuwe pup. Het Easy Rider 06000 BLKSML autoharnas is een duurzaam, crashgetest harnas met volledig metalen hardware en dikke borstvulling. .

Leave a Comment

All fileds with * are required