Beste eenvoudig te gebruiken hondentuig?

Het heeft een clip aan de voorkant voor uw riem om trekken of stikken te voorkomen tijdens het trainen van uw hond, evenals een clip aan de achterkant voor meer casual uitstapjes. Met een sluiting aan de voorkant beperkt dit harnas het trekgedrag door de borst van uw hond te vernauwen wanneer hij trekt.

Beste eenvoudig te gebruiken hondentuig?

Het heeft een clip aan de voorkant voor uw riem om trekken of stikken te voorkomen tijdens het trainen van uw hond, evenals een clip aan de achterkant voor meer casual uitstapjes. Met een sluiting aan de voorkant beperkt dit harnas het trekgedrag door de borst van uw hond te vernauwen wanneer hij trekt. Voor een kleine hond is een harnas met clip aan de voorkant echter een vreselijk idee, omdat je de riem er constant onder verstrikt raakt. We houden echt van de stevige handgreep aan de bovenkant voor die momenten waarop u uw hond extra dichtbij moet houden, en de reflecterende stiksels helpen nachtelijke wandelingen veiliger te maken.

Dit gewatteerde instapharnas is een geweldige keuze voor honden die geen traditioneel harnas aan de voorkant kunnen dragen (het gespen aan de achterkant). Dit harnas biedt comfort en schattigheid voor de wandelingen van uw hond en houdt uw hond ook veilig, omdat het is voorzien van drie verschillende soorten connectoren, waaronder een klittenbandsluiting, gesp en metalen lussen om het een van de veiligste opties te maken die er zijn. Deze kleurrijke keuze van Best Pet Supplies is gemaakt van pluche fleece en supersterk klittenband om uw hond comfortabel te houden. Net als een hoofdhalster gedragen door een paard, vertraagt de Petsafe Gentle Leader honden die trekken en moedigt ze aan om naast je te lopen.

Ik vind het leuk dat dit harnas behoorlijk onontkoombaar lijkt en me controle geeft wanneer mijn hond trekt en reactief is. Door de riem van uw hond aan de borstring te bevestigen, kunt u uw hond voorzichtig in de richting leiden die u wilt dat hij beweegt. Dit harnas wordt verkocht in maten voor honden met een gewicht van 5 tot 110 pond of met borstomvang van 12 tot 44 inch. Voor meer hardnekkige trekkers heeft het PetSafe Easy Walk hondentuig een unieke lus aan de voorkant die verdraaien en draaien tijdens uw wandelingen voorkomt.

In vergelijking met een traditionele halsband biedt een goed passend harnas meer comfort en veiligheid voor uw hond en een veel betere controle voor u. Als uw hond één stevig harnas nodig heeft voor al uw activiteiten (en u vindt de relatief hoge prijs niet erg), dan is dit waarschijnlijk het geval. Andere doordachte details zijn de 360-graden reflectie van het harnas en het ID-vak voor de informatie van uw hond, mocht hun halsband of tags verloren gaan.

Leave a Comment

All fileds with * are required