Gedragen honden zich beter met een harnas?

Harnassen kunnen geweldig zijn om te trainen tegen trekken aan de riem Als u een hond heeft die geneigd is te trekken, een goed passend en gebruikt harnas kan een handig hulpmiddel zijn om hen ertoe te brengen dit gedrag te stoppen. Als het echter onjuist wordt gebruikt, kan het uw hond zelfs aanmoedigen om te trekken.

Gedragen honden zich beter met een harnas?

Harnassen kunnen geweldig zijn om te trainen tegen trekken aan de riem Als u een hond heeft die geneigd is te trekken, een goed passend en gebruikt harnas kan een handig hulpmiddel zijn om hen ertoe te brengen dit gedrag te stoppen. Als het echter onjuist wordt gebruikt, kan het uw hond zelfs aanmoedigen om te trekken. Harnassen ontmoedigen trekken en stellen u in staat om te voorkomen dat uw hond op vreemden springt zonder u zorgen te hoeven maken over verstikking. Honden op harnassen lopen ook minder snel per ongeluk in de riem verstrikt.

Een harnas kan op een aantal manieren ook de problemen met de looptijd verminderen. Het geeft over het algemeen een betere controle over grote of sterke honden. Het versterkt ook het trekgedrag niet, omdat de voorwaartse actie wordt gestopt door uw voortdurende druk op het harnas. Het is de eenvoudigste manier om vast te stellen dat een hond een eigenaar heeft, en de meeste halsbanden maken het gemakkelijk om identificatielabels te bevestigen.

Dit komt omdat recent onderzoek en anekdotische ervaring ons hebben aangetoond dat halsbanden ongemakkelijk zijn voor de meeste honden en ernstig letsel aan het gezicht en de nek kunnen veroorzaken als ze verkeerd worden gebruikt. Sommige honden zijn liever huisgenoten, en ze weten dat het aantrekken van hun harnas de eerste stap is om hun comfortzone te verlaten. Dit komt omdat het harnas ergens aan vast kan komen te zitten en uw hond kan vangen, hangen of stikken, wat fataal kan zijn als u niet in de buurt of wakker bent om te helpen. Wanneer uw hond een halsband draagt en aan de lijn trekt, gaat hij nog steeds vooruit, waardoor hij denkt dat het trekken succesvol is.

De enige keer dat ik nu een hoofdhalster zou kunnen voorstellen, is als de kracht van de eigenaar en de hond zo niet bij elkaar past dat andere oplossingen gewoon niet veilig zijn, en als de eigenaar het hoofdhalster gebruikt, mogen ze de hond helemaal niet schokken of trekken, wat voor de meeste hondenbezitters moeilijk kan zijn. Perfect Fit-harnas - elk deel van deze harnassen is een apart stuk, wat betekent dat je echt een 'perfecte pasvorm' kunt vinden, en stukken kunnen afzonderlijk worden vervangen in plaats van het hele ding opnieuw te kopen (goed voor opgroeiende honden). Het hondentuig heeft ook een stevig handvat aan de achterkant, zodat u uw hondengenoot kunt manoeuvreren wanneer dat nodig is. Met een harnas wordt de impact van deze spanning op de hond aanzienlijk verminderd, zodat u geen schade aanricht terwijl u deze vaardigheden ontwikkelt.

Als u een goed opgevoede hond wilt die in staat is om los te lopen, moet u bereid zijn om de tijd en moeite te steken om de resultaten te bereiken waarnaar u op zoek bent. Als uw hond grappig of anders in het harnas loopt, kan het langdurig dragen van het harnas de loopstijl en houding van uw hond negatief beïnvloeden. Maar een gewone, traditionele halsband die niet vernauwt, is prima voor honden die geen ademhalingsproblemen hebben en niet geneigd zijn om aan riemen te trekken. Keer op keer heb ik ontdekt dat het veranderen van een hond van een halsband naar een comfortabel harnas een onmiddellijk en positief verschil kan maken.

Als een hond snel uitvalt of versnelt, bestaat er geen risico dat hij zichzelf whiplash geeft terwijl hij een harnas draagt. U moet het harnas verwijderen wanneer uw hond in een krat zit, slaapt of alleen en u uw hond niet om hulp hoort huilen. Met een harnas wordt de impact van deze spanning op de hond aanzienlijk verminderd, zodat u geen schade aanricht terwijl u deze vaardigheden ontwikkelt.

Leave a Comment

All fileds with * are required