Hebben honden een speciaal harnas nodig voor de auto?

Je hond heeft net zoveel een veiligheidsgordel nodig als jij. Gebruik een krat of een hondenharnas om ervoor te zorgen dat eventuele verrassingsongevallen of plotselinge stops uw hond niet in een projectiel veranderen.

Hebben honden een speciaal harnas nodig voor de auto?

Je hond heeft net zoveel een veiligheidsgordel nodig als jij. Gebruik een krat of een hondenharnas om ervoor te zorgen dat eventuele verrassingsongevallen of plotselinge stops uw hond niet in een projectiel veranderen. Met voldoende kracht raken zowel de hond als andere passagiers gewond, in sommige gevallen dodelijk. Hij is 17 lbs en erg moeilijk om een harnas te vinden dat goed bij hem past vanwege zijn omtrek.

Ze zijn te klein of te groot. We hebben uitstekende resultaten behaald met het Champion Canine Seatbelt System met onze bassethonden (50-65 pond). We gebruiken deze producten al meer dan 10 jaar en hebben geen problemen gehad met de producten en geen verwondingen aan onze honden. USA K9 Outfitters bieden een aantal verschillende maten en hun systeem bevat ook riemen en schakels om uw hondenvriend in de veiligheidsgordels of andere beveiligde punten te haken.

Ze hebben ook een nog grotere maat voor honden van 80 - 200 pond. De meest voorkomende oplossing is een veiligheidsgordel of harnas voor honden (een gewone veiligheidsgordel past er niet in). Met het juiste hondenautoharnas kunt u honden van elke maat veilig achterin uw auto vastgebonden houden. Dit moet ook voorkomen dat ze hun hoofd uit het raam hangen.

Honden vinden het heerlijk om de wind door hun vacht te voelen, maar het is eigenlijk best gevaarlijk dat ze kunnen worden geraakt door een boomtak of zelfs uit de auto kunnen springen. Het Mighty Paw Vehicle Safety Harness is een van de weinige voertuigharnassen die dubbel dienst doet als een goed loopharnas. Het wordt geleverd in 4 maten voor honden van 16 - 44 in omtrek. Voor de auto heb je ook de Mighty Paw Safety Belt nodig, die apart moet worden gekocht.

Is uw hond wettelijk verplicht om een gordelharnas te dragen tijdens autoritten? Wetgevers in het hele land staan aan weerszijden van het argument. Rijden met ongeremde dieren in de auto kan op sommige locaties onder de staatswetten inzake dierenmishandeling vallen, en anderen kunnen losse dieren beschouwen als een afgeleid rijovertreding. Ongeacht de wet, de veiligste manier voor uw hond om te reizen is beveiligd met een gordelharnas voor honden of in een krat. En als u wordt aangehouden wegens uitwijken, te hard rijden of andere fouten veroorzaakt door de afleiding van een hond, kunt u nog steeds een ticket krijgen voor gevaarlijk rijden.

Bekijk deze interactieve kaart met wetten voor veiligheidsgordels voor honden per staat om te zien waar honden een veiligheidsgordelharnas moeten dragen. Het PetSafe 62404 Car Safety Hondenharnas is onze keuze voor de beste prijs, en het heeft tal van functies waarvan we denken dat het het beste hondenautoharnas voor het geld is. Dit harnas is crash-test gecertificeerd en wordt geleverd in verschillende maten voor honden van elke maat. Er is voldoende vulling om uw huisdier comfort en bescherming te bieden in geval van een crash, en meerdere bevestigingsopties maken het gemakkelijk om de beste manier te vinden om uw huisdier veilig vast te maken.

Het Kurgo K00024 hondenautoharnas is een lichtgewicht harnas voor algemeen gebruik met een 10-inch veiligheidsgordel om de hond tijdens het rijden in bedwang te houden. Het is een lichtgewicht harnas dat onze honden het niet erg vonden om te dragen, en het bevatte ook een D-ring om een riem te bevestigen voor plaspauzes of wandelen. Het Pawaboo P7823-7414 Autoharnas voor huisdieren heeft een lichtgewicht ontwerp dat zacht en comfortabel is voor je huisdier. Het wordt geleverd met een afneembare veiligheidsgordel die rechtstreeks in de gesp van de veiligheidsgordel wordt geklikt om uw huisdier veilig te houden.

Wanneer de riem niet nodig is, kunt u deze loskoppelen en een riem bevestigen om te gaan wandelen. Deze harnassen hebben meer een volledige lichaamsdekking en worden op meer dan één punt aangesloten op de veiligheidsgordel van uw auto. Honden verhogen niet alleen het risico op een ongeluk, ze kunnen ongelukken ook gevaarlijker maken. Hoewel het harnas meer bewegingsvrijheid mogelijk kan maken, kan hij, als uw hond super wiebelig is, verstrikt raken in de veiligheidsgordel.

Als iemand je met een grote snelheid zou raken, kan je hond een groot projectiel worden, waardoor je enorm pijn doet en haar mogelijk doodt of verwond. Honden met hun hoofd die uit het raam hangen, achterin een pick-up rijden of op de schoot van een bestuurder zitten, behoren allemaal tot misdrijven tegen dierenmishandeling in New Jersey. Hoewel Massachusetts momenteel geen wet heeft die honden verplicht veiligheidsgordels te dragen wanneer ze in een voertuig rijden, moeten honden die in het bed van een vrachtwagen worden vervoerd, goed worden vastgehouden. Om het beste autoharnas en veiligheidsgordels voor honden te vinden, moet u er een vinden die goed past bij het lichaamstype en de persoonlijkheid van uw hond.

Het wordt geleverd in twee kleuren (zwart %26 grijs) en wordt ook geleverd met een knoopvrij opzetstuk waarmee uw hond gemakkelijker kan draaien zonder in de war te raken. Maar natuurlijk heeft elke individuele hond een andere vorm, dus niet iedereen zal dezelfde ervaring hebben. Er is geen wet in Nevada die vereist dat een hond een veiligheidsgordel draagt of tijdens het transport in een krat zit, maar het statuut NRS 574.190 verbiedt wrede en onmenselijke methoden om dieren te vervoeren. Je moet het voorste deel over het hoofd van je hond glijden, dus als je een hond hebt die daar een hekel aan heeft, wil je misschien ergens anders kijken.

U kunt een riem aan de voor- of achterkant van het harnas bevestigen voor meer veelzijdigheid en controle over uw huisdier. Hawaï is een andere staat die niet vereist dat honden veiligheidsgordels dragen, maar er zijn wetten die honden verbieden op de schoot van de bestuurder te zitten. .

Leave a Comment

All fileds with * are required