Wat is het beste hondentuig om te kopen?

Als u een middelgrote tot grote hond heeft die zich terugtrekt uit andere harnassen, is het ICEFANG tactische hondentuig een optie om te overwegen. De borst- en buikbanden houden honden stevig vast en de sterke metalen gespen zijn getest tegen een drukbelasting van 1000 pond.

Wat is het beste hondentuig om te kopen?

Als u een middelgrote tot grote hond heeft die zich terugtrekt uit andere harnassen, is het ICEFANG tactische hondentuig een optie om te overwegen. De borst- en buikbanden houden honden stevig vast en de sterke metalen gespen zijn getest tegen een drukbelasting van 1000 pond. Ontworpen voor werkhonden en avontuurlijke metgezellen voor honden. Strategisch geplaatste vulling maakt dit harnas comfortabel en irritatievrij en toch licht van gewicht.

Dus in de loop van enkele maanden lieten we ze deze harnassen gebruiken, sommige voor dagelijkse wandelingen, andere voor buitenavontuur en een paar voor beide om te zien of ze bestand waren tegen regelmatig en, in sommige gevallen, zwaar gebruik. Uitgerust met stevige sluitingen, een rotsvaste handgreep aan de achterkant, bevestigingspunten voor borst en rug en toegevoegde klittenband-molle-strips voor het bevestigen van bonusuitrusting, zorgt dit harnas ervoor dat uw hond klaar is om de wereld aan te gaan. Het non-pull mesh-harnas van Sporn heeft een interessant ontwerp, met zachte vulling die onder beide oksels schept, mesh op de borst en een trekkoord om aan de achterkant te sluiten. Als je eenmaal de afmetingen van je hond hebt, zoek dan naar een harnas in een maat die nauw aansluit bij de afmetingen van je hond.

Voor meer hardnekkige trekkers heeft het PetSafe Easy Walk hondenharnas een unieke lus aan de voorkant die verdraaien en draaien tijdens uw wandelingen voorkomt. Ten slotte raadt Chowdhury voor extra veiligheid tijdens de training aan om een lichtgewicht karabijnhaak te gebruiken om het harnas van uw hond met een halsband te verbinden. Met vier instelpunten kunt u ervoor zorgen dat u altijd de juiste pasvorm heeft en dat uw hond er niet aan kan ontsnappen. Het harnas is ontworpen voor extra comfort, brede banden met zachte schuimvulling zorgen ervoor dat het de huid van een hond niet irriteert, hoe hard hij ook trekt.

Dit type harnas is bedoeld voor het vastzetten van uw hond tijdens het reizen, waardoor het een geweldig hondentuig is voor autoritten. De onopvallende en vestachtige vorm van het harnas heeft vier aanpassingspunten om u te helpen een goede pasvorm te vinden voor veel honden, van honden met grote hoofden en kleinere halzen tot hoektanden met brede bovenlijf en laaghangende lichamen. De Kurgo Tru-Fit is slijtvast, heeft bevestigingspunten voor en achter, is gemakkelijk aan te trekken en biedt maten en aanpassingen voor de meeste honden. Wanneer de hond probeert te trekken, voelen ze de druk van de riem die hem in een andere richting leidt.

Als je je hond probeert te trainen om een beetje te chillen terwijl je gaat wandelen, kan een no-pull harnas een goede investering zijn zoals dit van 2 Hounds Design.

Leave a Comment

All fileds with * are required