Welk harnas raden hondentrainers aan?

Het Rabitgoo-harnas heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren van meer dan 77.400 recensenten op Amazon. Het heeft een clip aan de voorkant voor uw riem om trekken of stikken te voorkomen tijdens het trainen van uw hond, evenals een clip aan de achterkant voor meer casual uitstapjes.

Welk harnas raden hondentrainers aan?

Het Rabitgoo-harnas heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren van meer dan 77.400 recensenten op Amazon. Het heeft een clip aan de voorkant voor uw riem om trekken of stikken te voorkomen tijdens het trainen van uw hond, evenals een clip aan de achterkant voor meer casual uitstapjes. Met vier verstelbare riemen kun je gemakkelijk de juiste pasvorm vinden voor je harige vriend. Het is opgevuld met zachte kussens om de huid van uw hond te beschermen, en heeft een ademende mesh-stof die is ontworpen om uw huisdier koel te houden tijdens wandelingen.

Kies uit 12 kleuren, waaronder Baby Blue, Cherry Pink, Bright Pumpkin, Modern Violet en meer. Het Chai's Choice-harnas heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren van meer dan 6.500 Amazon-recensenten. Dit harnas heeft zowel een voor- als achterclipoptie voor je riem. Het heeft een zachte vulling en nylon banden met hoge dichtheid en is uitgerust met reflecterend materiaal voor een betere zichtbaarheid.

Kies uit 12 kleuropties, waaronder Chocolade, Lemon Lime, Tropic Aqua, Tropic Purple en meer. Heeft u een bijzonder rustige en aangelijnde hond? Ga voor een harnas met rugclip, dat volgens Marks comfortabeler is voor honden om te dragen. Deze stijl van Ruffwear gaat over hun hoofd, klemt rond de zijkanten en is ontworpen om eenvoudig aan te passen. Een handig ingenaaid ID-vak houdt hun tag veilig en het is verkrijgbaar in 14 kleuren, waaronder Campfire Orange, Meadow Green, Red Sumac, Wild Berry en meer.

Houd er rekening mee dat als uw hond een trekker is of tijdens wandelingen achter eekhoorns probeert aan te darten, een harnas met rugclip niet ideaal voor u is. Als je midden in de training zit, zal een harnas zonder trekken om de borst van de hond strakker te maken om trekken en slepen te verminderen. Dit harnas wordt geleverd met een riem die aan de voor- en achterkant wordt vastgeklikt, zodat u ze naar behoefte kunt sturen. Het is ontworpen met een Zwitserse fluwelen voering die voorkomt dat het vest de huid van uw hond schurt.

U kunt kiezen uit 19 kleuren, waaronder Burgundy, Hot Pink, Navy, Rust en meer. Hoewel no-pull harnassen hun plaats hebben, raadde Marks aan er een te gebruiken voor training en er vervolgens uit te gaan. Sommige trainers zeggen dat dit het beste harnas is dat ze hebben gebruikt, omdat ze de 2 roestvrijstalen ringen leuk vinden. Dit harnas is ook zeer verstelbaar zodat het goed past en de borstband is gevoerd met fluweel, wat helpt wrijven en schuren te voorkomen.

Het heeft een bedieningslus aan de achterkant van het harnas, die zachtjes rond de borst van de hond wordt gespannen om trekken te ontmoedigen. Sommige trainers houden echter niet van dit martingaaleffect. Dit harnas is gemaakt door een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige Schutzhund producten. De Julius-K9 IDC Powerharness is verkrijgbaar in veel kleuren en verstelbare maten.

Het staat bekend om zijn comfort, pasvorm en kwaliteit. Aan de bovenkant zit een nette handgreep die kan worden gebruikt om honden op te tillen. De borstriem, randen en de Julius-K9-tags zijn reflecterend. Er is ook een lus aan de bovenkant om een mini-zaklamp te bevestigen voor die wandelingen's nachts.

Het Blue-9 Pet Products Balance Harness is een favoriet onder hondentrainers en hondenuitlaters. We waren onder de indruk van hoeveel gemakkelijker het was om met onze ongetrainde asielhonden uit te laten toen ze dit harnas droegen. De honden trokken minder en waren gemakkelijker te bedienen toen het harnas werd gebruikt met een riem bevestigd aan de voorste D-ring. De eerste drie harnassen zijn harnassen aan de voorkant, die een ring op de rug over de schouders hebben en een andere ring in het midden van het borststuk van het harnas.

Gemaakt in Groot-Brittannië, dit is nog een 2-punts harnas, (borst %26 rug) dat verstelbaar is binnen het maatbereik en verkrijgbaar is in verschillende kleuren en een gewatteerde kabel met dubbele uiteinden. Het hoofdhalster dat meestal wordt gebrandmerkt als de Halti of de Gentle Leader is een geweldige optie voor reactieve honden, zeer sterke of grote honden, honden die worden uitgelaten door kinderen of volwassenen met beperkte kracht, of honden die trekken voor wie het anti-trekharnas niet veel verschil maakte. Andere uitstekende trainers zijn er vast van overtuigd dat het niet de uitrusting is die ertoe doet, maar de training tussen de hond en de eigenaar. Veel trainers zeggen dat kragen voor decoratieve doeleinden zijn en een geweldige manier zijn om identificatielabels vast te houden.

De brede borst- en rugplaten van het harnas, hoewel gewatteerd en zacht, bedekken meer gebied en kunnen irriterend zijn voor een hond met een gevoelige huid. Ontworpen voor buitenavonturen, kan het Ruffwear Front Range Harness veel straf verdragen terwijl je hond comfortabel blijft. Maar omdat het geen perfecte wereld is en op veel plaatsen honden moeten worden aangelijnd, moet u het beste gereedschap hebben en ze op de juiste manier gebruiken. Mijn honden hebben de Perfect Fit, maar ik hou best van Victoria Stilwell's positieve harnas, dat in feite vrijheid is, geen trek (gemaakt door dezelfde fabrikant), maar zonder de martingaal aan de bovenkant, wat misschien niet goed werkt voor angstige en aanraakgevoelige honden.

In plaats daarvan kunt u de beste halsbanden en harnassen bekijken voor het trainen van uw hond, aanbevolen door enkele van de beste adviseurs voor dierengedrag in het land. Volgens Jason Kraut, eigenaar van Jason the Dog Walker %26 Co, zijn de beste harnassen op meer dan één plek verstelbaar voor honden met vatbovenlijf, net zo goed als slankere honden. Het slimme Blue-9 Pet Products Balance Harness vermindert het trekken drastisch zonder de natuurlijke beweging van een hond te beperken. De extra riem aan de achterkant is gemaakt voor autoritten, de meeste veiligheidsgordels passen precies door de lus om uw hond vast te houden.

.

Leave a Comment

All fileds with * are required