Zijn harnas beter voor honden?

Hoewel honden gemakkelijk uit hun halsbanden kunnen glippen en mogelijk het verkeer of de tuin van iemand anders kunnen tegenkomen, bieden harnassen veel meer veiligheid en veiligheid, zegt Fox. Een harnas kan op een aantal manieren ook de problemen met de looptijd verminderen.

Zijn harnas beter voor honden?

Hoewel honden gemakkelijk uit hun halsbanden kunnen glippen en mogelijk het verkeer of de tuin van iemand anders kunnen tegenkomen, bieden harnassen veel meer veiligheid en veiligheid, zegt Fox. Een harnas kan op een aantal manieren ook de problemen met de looptijd verminderen. Het geeft over het algemeen een betere controle over grote of sterke honden. Het versterkt ook het trekgedrag niet, omdat de voorwaartse actie wordt gestopt door uw voortdurende druk op het harnas.

Voor honden die hard trekken tijdens wandelingen, kan een halsband echter het risico op nekletsel vergroten. Een harnas is in die gevallen misschien de betere optie. In de meeste gevallen is een hondentuig de veiligste keuze om uw huisdier aan de lijn te laten lopen, gedrag in het openbaar te beheersen en in de auto te rijden. Maar onder bepaalde omstandigheden kan een halsband ook geschikt zijn.

Zowel hondenhalsbanden als harnassen moeten altijd worden uitgetrokken tijdens elk spel - of het nu met andere honden is, of ruwhuisvesting in de achtertuin. Het is bekend dat halsbanden aan dingen vast komen te zitten en uw hond ernstig kunnen verwonden. Ook harnassen moeten tijdens het spel worden verwijderd. Ze mogen uw hond niet wurgen, maar ze kunnen nog steeds voorwerpen vangen of de speelkameraad van uw hond verstrikken.

Als uw hond niet trekt of springt en geen ademhalingsproblemen heeft, wilt u misschien de route van een traditionele halsband volgen. Waarom? Halsbanden zijn comfortabeler voor de hond en ze zijn gemakkelijker voor de ouder van het huisdier om aan en uit te trekken. Dit geldt vooral als uw hond geneigd is om uit het huis of de tuin te ontsnappen, omdat hij te allen tijde zijn halsband met ID-tags moet dragen. En een harnas zal gewoon niet zo comfortabel zijn voor gebruik de hele dag.

Halsbanden zijn ook comfortabeler voor pups met een lange vacht, omdat het haar verstrikt kan raken in een harnas. Dit hondentuig is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is verkrijgbaar in maten voor honden met een gewicht van 14 tot 250 pond of met kisten van 14 tot 44 inch. Harnassen met frontclip zijn een goed trainingshulpmiddel als de opwinding van uw grote hond ervoor zorgt dat hij u meer aan de lijn loopt dan andersom. Houd er rekening mee dat de meeste harnassen met dubbele functie (zoals het Ruffwear Front Range Harness) zijn ontworpen om vrijere schouderbewegingen mogelijk te maken.

Ook hier, voor de individualisten onder ons, zijn er verschillende soorten harnassen, beginnend bij cool, schattig of praktisch, zoals tassen waar je wat lekkers in kunt doen of milieuvriendelijke afvalzakken. Deze harnassen kunnen echter verwarrend zijn om aan te trekken in vergelijking met andere typen, omdat er niet veel is om de voorkant van de achterkant te onderscheiden. Elke hond die buitensporig trekt, zou echter baat hebben bij het dragen van een harnas om de druk van zijn nek weg te nemen en te voorkomen dat ze stikken terwijl u werkt aan loopvaardigheden met losse riem. Als u een sterke of zeer grote hond heeft, geeft een harnas u veel betere controle en is het ook makkelijker voor uw armen en rug.

Het bedrijf vervangt harnassen gratis door defecten, maar het brengt een kleine vergoeding in rekening voor het vervangen van een harnas met normale slijtage- of kauwschade. Een harnas helpt je harige vriend vooruit te laten kijken, in plaats van, nou ja, in elke andere richting. Het Kurgo Tru-Fit Smart Dog Walking Harness is een geweldige optie voor de meeste honden en hun baasjes omdat het goed is gemaakt en dubbele bevestigingspunten heeft. Bij het gebruik van een halsband of harnas is het belangrijk dat uw hond altijd identificatielabels draagt.

Deze test vertelde ons hoe waarschijnlijk het is dat een harnas geuren opvangt nadat een hond een middag rondrolde in bronnen van onaangename geuren in het park.

Leave a Comment

All fileds with * are required