Wat is het beste hondentuig?

Als u een middelgrote tot grote hond heeft die zich terugtrekt uit andere harnassen, is het ICEFANG tactische hondentuig een optie om te overwegen. De borst- en buikbanden houden honden stevig vast en de sterke metalen gespen zijn getest tegen een drukbelasting van 1000 pond.

Wat is het beste hondentuig?

Als u een middelgrote tot grote hond heeft die zich terugtrekt uit andere harnassen, is het ICEFANG tactische hondentuig een optie om te overwegen. De borst- en buikbanden houden honden stevig vast en de sterke metalen gespen zijn getest tegen een drukbelasting van 1000 pond. Ontworpen voor werkhonden en avontuurlijke metgezellen voor honden. Reactief gedrag van de riem komt zeer vaak voor bij honden van alle rassen en maten, maar dit gedrag kan ook gevaarlijk zijn voor zowel u als uw hond.

De riem kan onder de poot van je hond komen, merkte Khara Schuetzner op, lid en bestuursvoorzitter van The Association of Professional Dog Trainers. Omdat beide bevestigingspunten van metaal zijn, zijn ze bestand tegen zelfs de sterkste honden en bieden ze betrouwbare kracht. Dit gewatteerde instapharnas is een geweldige keuze voor honden die geen traditioneel harnas aan de voorkant kunnen dragen (het gespen aan de achterkant). Wanneer een harnas comfortabel en goed wordt gemonteerd, is er een gezond stukje bewegingsruimte tussen het harnasmateriaal en de huid van uw hond.

Ik gebruik voedsel in het begin graag als afleiding voor de hond, vooral als ze het niet leuk vinden dat dingen over hun hoofd gaan. Voor nachtelijke wandelingen of wandelingen bij weinig licht helpen reflecterende randen en een ingebouwde lichtlus u om uw hond in de gaten te houden wanneer het zicht beperkt is. Deze test vertelde ons hoe waarschijnlijk het is dat een harnas geuren opvangt nadat een hond een middag rondrolde in bronnen van onaangename geuren in het park. Het dragen van een halsband kan gevaarlijk zijn voor een hond omdat het tijdens wandelingen druk uitoefent op de nek en keel, wat kan leiden tot verhoogde oogdruk en, in extreme gevallen, instorting van de tracheale pijp.

De Petsafe 3-in-1 is het meest veelzijdige hondentuig dat je zult vinden. Voor sommigen is een van de beste aspecten van het hebben van een hond, afgezien van puppyogen en eindeloos enthousiasme, ze meenemen voor wandelingen. Een harnas met clip aan de voorkant draait het lichaam van een hond opzij als hij te hard trekt, wat hen helpt om nieuw gedrag te ontwikkelen.

Leave a Comment

All fileds with * are required