Wat is de veiligste manier voor een hond om in een auto te rijden?

Als de auto geen airbags aan passagierszijde heeft en als uw hond op de passagiersstoel voorin moet rijden, kan hij naast u zitten zolang hij goed is vastgezet. Menselijke veiligheidsgordels zijn niet gemaakt voor hoektanden, maar ze kunnen worden gebruikt om uw pup in de auto vast te zetten in combinatie met een speciaal ontworpen harnas.

Wat is de veiligste manier voor een hond om in een auto te rijden?

Als de auto geen airbags aan passagierszijde heeft en als uw hond op de passagiersstoel voorin moet rijden, kan hij naast u zitten zolang hij goed is vastgezet. Menselijke veiligheidsgordels zijn niet gemaakt voor hoektanden, maar ze kunnen worden gebruikt om uw pup in de auto vast te zetten in combinatie met een speciaal ontworpen harnas. Een veiligheidsgordel voor hondentuig bevat een ketting die aan de bestaande veiligheidsgordel van uw voertuig wordt bevestigd. Hoewel het ook kan worden gedragen voor wandelingen op uw eindbestemming, is het gemaakt om aanzienlijk sterker te zijn dan uw typische dagelijkse harnas.

Het systeem voorkomt dat uw hond tijdens het rijden door het voertuig dwaalt en voorkomt ook dat hij van de stoel loopt in geval van een plotselinge stop. Autostoeltjes voor huisdieren zijn goedgekeurd voor kleine huisdieren tot 20 lbs. Ze zijn een veilig en betrouwbaar middel om honden te vervoeren die niet graag in auto's rijden, omdat het voorkomt dat ze rond het voertuig rennen. Het hebben van een aangewezen ruimte kan ook helpen om angst te verminderen.

Een hangmat op de achterbank geeft Fido een comfortabele plek om de zijne te noemen in de auto. Hoewel het hem niet terughoudend houdt, creëert het een gezellige plek om te gaan liggen en zorgt het voor een lichte barrière tussen de voor- en achterbank. Veel hangmatten kunnen ook worden gebruikt in combinatie met hondenharnas, veiligheidsgordels en automatische ziplines voor de veiligheid. Als extra bonus houdt een hangmat je auto veel schoner na een buitenavontuur en beschermt je stoelen tegen krassen en bont.

Hangmatten voor huisdieren zijn ook eenvoudig te installeren en te verwijderen voor reiniging. De Orion Kennels AD1 Kennel is beschikbaar op Amazon. Waarschijnlijk de gemakkelijkste manier om een hond in een auto vast te zetten, is met een scheidingswand tussen de achterbank en de laadruimte van een wagen of SUV. Laad de hond gewoon in de achterkant van de auto, en hij bevindt zich in een veilige ruimte, weg van de menselijke inzittenden.

Een krat gaat nog een stap verder met de insluiting en zou werken, zelfs als de achterruit kapot gaat in een geval zoals een kantelen. Natuurlijk zijn niet alle verdelers en kratten gelijk gemaakt. Veel lastverdelers worden alleen onder spanning geïnstalleerd en zijn gemaakt van dunne materialen. Kruse raadt aan er een te zoeken die aan het frame van de auto wordt vastgeschroefd.

Crash-geteste kratten en harnassen zijn ALTIJD de beste optie om honden in de auto te houden. Center for Pet Safety crashgetest en onafhankelijk gecertificeerd verschillende producten, waaronder 3 veiligheidsharnassen, 2 reisdragers en 4 verschillende reiskratten. Een reiskrat kan een geweldige manier zijn voor uw hond om veilig in uw voertuig te rijden. Basisbegeleiding, evenals tips over oefenpauzes, omgaan met bewegingsziekte en andere onderwerpen, zijn te vinden op de websites van AAA en ASPCA, rekening houdend met het feit dat een hond die met zijn hoofd uit het raam of in het open bed van een pick-up rijdt ernstig letsel riskeert.

Wetten kunnen echter niet alles dekken, dus als u uw hond echt veilig wilt houden, kunt u het beste de onderstaande tips volgen. Het resulterende Load Up-veiligheidsharnas van Ruffwear was een baanbrekend product en blijft marktleider als het gaat om de veiligheid van honden in de auto. Natuurlijk moet u uw hond laten wennen aan elke manier van reizen voordat u daadwerkelijk op reis gaat. Het type dat u gebruikt, moet groot genoeg zijn voor uw hond om in te staan, zich om te draaien en comfortabel te gaan liggen.

Perfect voor goed opgevoede honden, het harnas beveiligt uw hond in één positie met een riem die in de veiligheidsgordel wordt gestoken. Het bevat een harnas waar u uw hond in kunt glijden en vereist dat de ankerriemen worden bevestigd aan de aansluitingen van het babyautostoeltje van uw voertuig, volgens het merk. Deze opstelling werkt goed voor pups die liever kunnen zien en bewegen in de auto, en voor degenen die met meerdere honden reizen. Door FMVS 213 in zijn tests te gebruiken, is de grootste zorg van CPS ervoor te zorgen dat de hond de achterkant van de voorstoelen raakt.

Dit is niet alleen een tekort aan het veilig houden van honden, het heeft ook ernstige gevolgen voor de bestuurder en passagiers. Zorg er bij het winkelen voor uw huisdier voor dat u „de richtlijnen voor gewicht en grootte van het hondenautostoeltje controleert om er zeker van te zijn dat het veilig en comfortabel bij uw huisdier past”, adviseerde Jamie Richardson, BVetMed, medisch stafchef bij Small Door Veterinary. Een hond die vrij in de auto zit, kan de ouder van het huisdier tijdens het rijden afleiden, er gemakkelijk uit springen wanneer een ouder van het huisdier de autodeur opent en in het slechtste geval een ongeremd projectiel worden bij een auto-ongeluk. Afhankelijk van het type auto dat u heeft, kan uw hond achterin uw auto worden vastgezet door bijvoorbeeld een speciaal hek.

Dat is wat veiligheidsgordels en airbags doen voor mensen, maar tot de afgelopen jaren was er geen dergelijk product beschikbaar voor honden, geen normen die definiëren wat deze producten zouden moeten bereiken en geen procedures om ze te testen. Bij een typische frontale crash van 30 mijl per uur vliegt een hond van 50 pond naar voren met een impactkracht van 1.500 pond. .

Leave a Comment

All fileds with * are required