Welk beste autoharnas voor honden uk?

Ruffwear Load Up voertuigbevestigingsharnas. Lukovee veiligheidsharnas en veiligheidsgordelset voor honden.

Welk beste autoharnas voor honden uk?

Ruffwear Load Up voertuigbevestigingsharnas. Lukovee veiligheidsharnas en veiligheidsgordelset voor honden. Door Steve Jenkins gepubliceerd 18 mei 22 De kleinste in het assortiment is de XXXS, wat vreemd genoeg de duurste optie in het assortiment is. Dit is geschikt voor een hond met een nekomvang van 8,6 tot 10 inch en een borstomvang van 11 tot 13 inch.

De maten gaan in kleine hoeveelheden omhoog totdat je bij Large komt, dat gaat van 25,5 tot 31 inch voor nekomtrek en 27,5 tot 37 inch voor borstomvang. Er is geen crossover op de maten, dus je moet ervoor zorgen dat je meet volgens de instructies om de juiste maat voor je pelsbaby te krijgen. Als u op zoek bent naar een harnas voor nog grotere rassen zoals Newfoundland, St. Bernard, of Mastiff, dan is de X-Large de keuze voor jou.

Maar als uw ras meer dan 110 pond is, wilt u misschien ergens anders kijken, want dat is het maximale aanbevolen gewicht. Het harnas zelf heeft een no-pull D-ring aan de voorkant, omgeven door wat zware omsnoering en stiksels. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de sterkte wanneer u verbonden bent. Er zijn vijf verstelpunten die zorgen voor een aangepaste pasvorm en een gewatteerde borst voor comfort.

Er is hier geen veiligheidsgordelplug. Een aparte gordellus met een karabijnhaak met wat extra stiksels voor stevigheid zorgt voor de verbinding. Het lijkt niet zo eenvoudig om het harnas vast te klemmen, omdat je tegelijkertijd het harnas en de veiligheidsgordel moet omzeilen. Maar als je het een paar keer hebt gedaan, wordt het makkelijker.

Het laat ook niet veel manoeuvreerruimte over, alleen het spel in de veiligheidsgordel. Er is een fleece gevoerd vest dat ervoor zorgt dat het harnas zacht is op de huid van je bontbaby en de verstelbare bandjes zorgen ervoor dat je een veilige maar comfortabele pasvorm kunt krijgen met een omtrek van 9 tot 21 inch voor de borst en 9 tot 18 inch voor de borst. Er is hier dus veel flexibiliteit. Net als de veiligheidsgordel kunt u kiezen uit vier verschillende harnasmaten, opnieuw van Small tot X-Large.

De Small heeft nekmaten van 8,27 tot 10,63 inch, terwijl de borstomvang 15,35 tot 17,72 inch meet. De X-Large begint bij 17,32 tot 23,62 inch voor de nek en 25,20 tot 32,28 inch voor de borst. Groot genoeg voor een Duitse herder en rassen van vergelijkbare grootte. Er zit veel flexibiliteit in de verstelbare bandjes.

De bovenste riem die rond de hoofdsteun gaat, heeft een minimale afmeting van 13 inch, maar kan snel worden uitgetrokken tot 21 inch voor grotere hoofdsteunen. De veiligheidsriem kan worden ingekort tot 18 inch of worden uitgetrokken tot een maximale lengte van bijna drie voet om voldoende vrijheid voor uw hond te bieden. Hij is 17 lbs en erg moeilijk om een harnas te vinden dat goed bij hem past vanwege zijn omtrek. Ze zijn te klein of te groot.

We hebben uitstekende resultaten behaald met het Champion Canine Seatbelt System met onze bassethonden (50-65 pond). We gebruiken deze producten al meer dan 10 jaar en hebben geen problemen gehad met de producten en geen verwondingen aan onze honden. USA K9 Outfitters bieden een aantal verschillende maten en hun systeem bevat ook riemen en schakels om uw hondenvriend in de veiligheidsgordels of andere beveiligde punten te haken. Ze hebben ook een nog grotere maat voor honden van 80 - 200 pond.

Het Kurgo tru-fit hondenharnas* is uitgebreid getest op veiligheid in geval van een ongeval. Het Kurgo tru-fit crashgeteste hondentuig* is crashgetest in een universitaire testfaciliteit om nauwkeurigheid te garanderen. De combinatie van uw menselijke veiligheidsgordel met een goed ontworpen hondentuig zorgt voor de ultieme hondenveiligheid in de auto. U kunt een riem aan de voor- of achterkant van het harnas bevestigen voor meer veelzijdigheid en controle over uw huisdier.

De Mighty Paw Safety Belt wordt aan de LATCH-ankers bevestigd met een karabijnhaakclip van een bergbeklimmer gemaakt van luchtvaartaluminium. Maar door een harige viervoettekst aan de mix toe te voegen, heb je meer kans op een ongeluk, vooral omdat honden de neiging hebben chauffeurs af te leiden. Alle connectoren en schuifregelaars zijn van plastic, dus er is weinig kans dat dit merk autoharnas standhoudt bij een crash. Ook kunnen honden die graag kauwen hier doorheen kauwen, dus misschien ben je beter af met een van de stalen kabels.

Reflecterende patches op de schouders van het harnas kunnen worden uitgewisseld met servicepatches voor werkhonden. Het Kurgo K00024 hondenautoharnas is een lichtgewicht harnas voor algemeen gebruik met een 10-inch veiligheidsgordel om de hond tijdens het rijden in bedwang te houden. De draaibare ketting is ontworpen voor grote honden en voorkomt klitten terwijl ze voldoende bewegingsvrijheid hebben. Sommige fabrikanten maken uiterst eenvoudige en onveilige producten die veiligheidsgordels of veiligheidsgordels voor honden worden genoemd.

Dat gezegd hebbende, kan een strak hondenautoharnas echter een gevoel van veiligheid creëren voor andere angstige honden. De D-ring aan de achterkant maakt een handige riemverbinding en de meegeleverde autoketting heeft een karabijnhaak die op meerdere verbindingspunten aan een veiligheidsgordel kan worden bevestigd. Afhankelijk van de grootte van een hond kan hij een probleem worden voor het zicht van de bestuurder, samen met zijn vermogen om het voertuig te besturen. Slechts 7 van de 11 hondenveiligheidsharnassen slaagden voor het initiële sterktegedeelte van de test en kwamen daarom in aanmerking voor de evaluatie van de crashtest.

Sommige eigenaren van gezelschapsdieren met Hyundai- en Toyota (Camry% 26 Sequoia) voertuigen zeiden dat de riemclip niet werkte in hun auto, vooral op de middelste stoel. .

Leave a Comment

All fileds with * are required